Nejlepší vánoční přání pro rok 2023 – texty přáníček online

Vánoční přání lidé zasílají už po dlouhá léta, ale z psaných přechází do elektronické podoby. Vánoční přáníčka potěší, zahřejí u srdce a pokud rozešlete vtipná vánoční přání, tak dokážou i rozesmát. Možná ale máte problém nejlepší vánoční přání vymyslet nebo to chcete mít za sebou a chcete poradit krátké vánoční přání, které nezabere moc času. Ať tak či tak, máme pro vás vzorová vánoční přání od srdce, vánoční blahopřání, které dojme, ale i vánoční přání na messenger, která máte rozeslané hned.

Možná si říkáte, že je takové vánoční přání zbytečná věc. Ale to vůbec není pravda, vánoční přání z lásky pomůže roztát ledy, vánoční přání kolegům vykouzlí úsměv na tváři a zapomenou na všechny problémy a vtipná vánoční přání rozesmějí i tu nesmutnější osobu. Myslete na to a něco vytvořte, pomůžeme vám s tím.

Pošlete vánoční blahopřání klasickou cestou a dejte si práci s jeho vlastnoručním vytvořením. Nebo si to ulehčete a pošlete vánoční SMS přání nebo ještě ušetřete a pošlete nejkrásnější vánoční přání online. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv cestu, věřte, že se všechny počítají a že udělají radost.

 

Vánoční přání 2023

Tento rok, stejně jako jiné roky, jsou v kurzu srandovní vánoční přání, protože lidé potřebují rozveselit. Každý zažívá nějaké problémy a starosti a na konci roku se máme radovat a smát. Nebo pokud chcete být originální, zvolte neobvyklé vánoční přání a pošlete ho třeba i někomu, s kým se nemáte dvakrát v lásce. Uvidíte, že to pomůže a že se mezi vámi zlepší vztah. Udělejte vy ten první krok.

Připravili jsme si pro vás několik textů krásných vánočních přání, které se vám budou hodit a rozhodně s nimi budete originální.

Vánoční přání od srdce

Připravte pro svou drahou polovičku nebo někoho blízkého nejlepší vánoční přání, ze kterých budou slzet dojetím. A je jedno, zda bude napsané na papíře nebo zda se bude jednat o vánoční přání online, nezáleží na formě, ale na samotném aktu.

  • Ať provoní Váš domeček vanilka a hřebíček, ať koledy zase hrají a ať všichni radost mají. Jsou tu znovu po roce, pravé české Vánoce. Rozsvítíme svíce, prskavky, stromeček, ať Ježíšek najde náš domeček.
  • Až koledy budou hrát, pověsíme pod strop jmelí, políbím Tě a budu si přát, ať jsme spolu život celý.

Vtipná vánoční přání

Vánoční přání s kapkou vtipu zafunguje na všechny věkové kategorie, jen si dejte pozor na to, komu je posíláte. Vždy byste s danou osobou měli mít blízký vztah, pokud se rozhodnete pro vtipy.

  • Ucpěte komíny,
    nepusťte Santu!
    Použijte cement
    anebo maltu,
    otevřte okno,
    nasaďte kulíšek,
    dárky vám přinese
    jedině Ježíšek!
 

Krátké vánoční přání

Někdy stačí jen pár vět a originální vánoční přání je na světě. Nemusí být nijak dlouhé a samo o sobě dokáže být všeříkající. Pošlete vánoční přání online a máte vyřešeno za pár minut.

  • Oheň v krbu, ať tiše praská, ve vašich srdcích klid a láska. Kouzelné Vánoce.
  • Vánoční kytici na stůl si dej. Při milé vzpomínce vždycky se směj.
  • Venku už pořádně chumelí. Snad brzy potkám Tě u jmelí. Kouzelné Vánoce.

Vánoční SMS přání

Vánoční SMS přání byly trendy pár let zpět a stále se drží. Pokud patříte mezi ty, kteří je mají v oblibě a rádi je posílají, přestaňte hledat, ta nejlepší vánoční SMS přání jsou tu:

  • Padá snížek z výše tiše, mráz na okna domu píše: Ježíšek teď dárky shání, aby splnil všechna přání.
  • Ať Ti dárky na Vánoce, nesou štěstí v Novém roce, krásné bílé Vánoce, zlatou rybku v potoce. Ta, co plní tajná přání, od soumraku do svítání. Po Silvestru Nový rok, v novém roce jistý krok!
  • Neplánuj nic na dnešek, vyzvedne Tě Ježíšek. Psala jsem mu do nebe, ať Tě taky přivede. Chci pod stromkem místo darů každého z mých kamarádů.

Vánoční přání texty firemní

Každý rok zadáváte do vyhledávání “vánoční přání texty firemní”? To už nemusíte, máme pro vás dvě skvělé varianty, kterými nikoho neurazíte, naopak potěšíte! Pošlete vánoční přání kolegům a udělejte jim radost.

  • Ať se váš nadcházející nový rok nese ve znamení úspěchu a naší vzkvétající spolupráce. Krásné Vánoce!
  • Ať je následující rok plný profesionálních i osobních úspěchů. Přeji Vám i Vaší rodině krásné prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku!
 

Neobvyklá vánoční přání

Chtěli byste vytvořit originální vánoční přání a rádi byste něco nevšedního? I pro vás máme nápad! Nejedná se tentokrát o textové přání, ale o fotografii, která vás spojuje s osobou, které vánoční přání budete posílat. Můžete k němu napsat společnou hlášku nebo jednoduše jen nakreslete srdíčko. Věřte, že to bude to nejkrásnější vánoční přání, které daná osoba dostala. Je to osobní a dojemné.

Veselé vánoční přání

Vánoce mají být veselé, proto bude skvělou volbou i veselé vánoční přání. Je to taková klasika, se kterou rozhodně nešlápnete vedle!

  • Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska. Z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích. Kouzelné Vánoce a šťastný nový rok.
  • Přejeme perníčky obzvláště vypečené, přejeme dárky, co jsou vytoužené, přejeme sníh, co padá na víčka, ať pod stromkem vám cinká rolnička.

Vánoční přání z lásky

Chcete potěšit někoho, ke komu máte blízké city a rádi byste mu to dali najevo? Není nic jednoduššího, než mu poslat zamilované vánoční přání.

  • Když přijde v noci za tebou starý pán v dlouhém kabátě a s bílými vousy a bude Tě strkat do pytle, tak se neboj. Psal jsem Ježíškovi, že Tě chci pod stromeček.
  • Poslala jsem Ti k Vánocům anděla, aby na Tebe dával celý rok pozor, ale vrátil se mi, protože andělé se nemusejí navzájem opatrovat.
  • Vánoce jsou čas, kdy se láska dotýká srdcí… od té doby co Tě znám, cítím se, jako by Vánoce byly každý den.
 

Srandovní vánoční přání

Pokud je vaším cílem někoho pobavit, rozhodně využijte srandovní vánoční přání, které zanechá úsměv na tváři ne jednomu člověku. Zasmějte se společně a vyberte text, který rozhodně pobaví!

  • Krásné svátky vánoční, pěknou cestu půlnoční. Od Ježíška velký ranec, na Silvestra pěkný tanec. Od muziky lehký krok a pak šťastný nový rok.
  • Nezapomeň: Upéct dárky, zapálit stromeček, zabalit kapra a zabít vánočku! Ježíšek má po flámu! Tak chvíli strpení, však on se objeví.
  • Ahoj, tady Ježíšek. Celý rok Tě pozoruji, a tak dobře vím, že nekradeš, nepodvádíš, nelžeš a netuneluješ. Tak už mě neštvi a konečně se to nauč. Já Ti pořád dárky nosit nebudu. Hezké Vánoce!